VERONA ANTWERPEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Verona Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

15 nov 2022 om 22:56 Eten nooit aangekomen en pas na meer dan een uur geannuleerd.
6 okt 2022 om 7:40 lekkere pizza, niet goedkaap, maar lekker !
15 jun 2022 om 22:32 Het eten was echt schandalig. In de pasta met scampi-spinazie zaten 3 scampi en de spinazie moest je ook zoeken. De pasta vongole was droog en smaakloos. Helft van de schelpjes waren leeg. Het was net alsof de restjes in een bakje zijn meegegeven.
6 mrt 2022 om 20:26 ik heb nog altijd mijn pîzza niet gekregen! dank uwel
5 mrt 2022 om 20:24 Eten was koud
12 feb 2022 om 20:45 Heerlijke Italiaanse keuken. Echt Absoluut top!!
11 feb 2022 om 19:36 Vond zeven euro voor de lookbroodjes nogal overdreven . Ik kreeg vier broodjes met overdreven veel lookolie en dit voor zeven euro , beetje erover . Niet bestellen dus . De pizza was wel lekker alleen was de ajuin rauw . Min puntje .
23 jan 2022 om 20:36 Het was ontzettend lekker zoals altijd. Alleen was het deze keer een ontzettend kleine portie waardoor ik achteraf nog echt veel honger had.
12 jan 2022 om 20:03 Heerlijke carbonara en pizza!
22 dec 2021 om 14:46 Het eten was echt top!
22 okt 2021 om 20:30 Het eten was super en werd ook snel bezorgd. Alleen had de pizza wat lang op zijn zijde gelegen en was alles eraf geschoven. Maar dat ligt aan de bezorger en daar kan het restaurant natuurlijk niet aan doen.
22 okt 2021 om 12:51 Het is jammer dat je er eten besteld, de helft vergeten wordt. De brutale werknemer nog durft te eisen dat ik de bestelling die zij vergeten zijn op zal halen! Jammer joh, Turks is niet moeilijk te verstaan... Verder is het eten wel ok.